OFFERS copy.
ΠΛΑΚΑΚΙΑ
ΕΠΙΠΛΑ   ΜΠΑΝΙΟΥ

ΜΕΛΗ






Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ Home Design έκλεισε συμφωνία με την TepoStone για αποκλειστική διανομή
Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2009 00:00
H KATOIKIA Home Design αναζητώντας πρωτοποριακές λύσεις γενικότερα στο χώρο του σπιτιού και ειδικότερα στα δομικά διακοσμητικά υλικά συμφώνησε με την Tepostone για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της τελευταίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Η Tepostone παράγει ένα μοναδικό υλικό εύκαμπτης πέτρας σε διαστάσεις 5Χ30, 10Χ30, 15Χ30, 20Χ30, 30Χ30, 30Χ60 and 60Χ120 cm. Το  πάχος του είναι 2-8 mm και ζυγίζει 5kg/m2.

Το υλικό αυτό είναι ιδιαίτερης αισθητικής και χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό αλλά και ως μονωτικό υλικό αφού είναι ιδανικό για την επικάλυψη ρωγμών αλλά και για την μόνωση τοίχων.

Ορισμένες από τις ιδιότητες των πλακιδίων πέτρας της Tepostone είναι:

  • Έχουν αντοχή σε ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ καταπονήσεις (θλίψη, κάμψη, διάτμηση)
  • Αντέχουν στον ΠΑΓΕΤΟ.
  • Δεν απορροφούν ΥΓΡΑΣΙΑ.
  • Δεν είναι ΕΥΦΛΕΚΤΑ.
  • Τοποθετούνται ΕΥΚΟΛΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ και με ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ σε τοίχους από ΜΠΕΤΟΝ, ΣΟΒΑ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑ, ΝΟΒΟΠΑΝ, ΛΑΜΑΡΙΝΑ κλπ.
  • Έχουν πλαστικότητα και δημιουργούν εύκολα ΚΑΜΠΥΛΑ και ΓΩΝΙΑΚΑ  τμήματα.
  • Έχουν αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία.
Οι μοναδικές  ιδιότητες του υλικού της Tepostone σε συνδυασμό με την αισθητική  αλλά και τη δελεαστική τιμή του ήταν αυτά που το έκαναν αγαπητό σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Ήδη σήμερα το υλικό αυτό εξάγεται  σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες με τρομερή επιτυχία.